Povestea noastrăAflă
Pasiunea pentru gusturi de excepție și pentru experiențe culinare remarcabile ne-a adus împreună și ne-a motivat să creăm un spațiu dedicat explorării. Te poți bucura de delicatesele noastre comandând meniurile săptămânale sau vizitându-ne doar cu rezervare prealabilă. Îți putem fi parteneri în găzduirea unor evenimente personale sau corporate rafinate ce îi vor impresiona și pe cei mai exigenți. Iar dacă ne împărtășești pasiunea, vino alături de noi în clubul de vinuri sau în cursurile de gătit.
Pasiune. Pricepere. Poveste
Ne-a adus împreună pasiunea pentru mâncarea de calitate și dorința de a oferi o experiență diferită în peisajul culinar local.
Am început călătoria în bucătărie în 1984, trecând de-a lungul vremii prin toate fazele meseriei, de la ajutor bun la toate la Bucătar Șef în diferite restaurante din România. În decursul timpului am absolvit mai multe școli de bucătari cu profesori români și străini. În urmă cu 18 ani, viața m-a dus în Spania, în zona Țării Bastilor și acolo am înțeles cu adevărat ce înseamnă să duci gastronomia la nivel de artă. Am lucrat în Spania 14 ani, atât în resaurante a la carte cât și în organizări de evenimente și mă bucur că la întoarcerea acasă pot aduce câte ceva din toată această experiență. Micul nostru proiect Home Appetit are la bază exigența în calitatea produselor folosite și a prezentării preparatelor.
Îmi place mâncarea de când mă știu și, o dată cu trecerea timpului, am descoperit că mâncarea de calitate însoțită de vinul potrivit sunt ingredientele perfecte pentru momente de neuitat. Mi-am descoperit în urmă cu vreo 10 ani pasiunea pentru vin și m-am trezit, fără să-mi dau seama, în mijlocul unei lumi fascinante, în care povestea e parte indisolubilă a gustului și aromelor. A urmat, inevitabil, un curs de somelier, apoi am început programul WSET. Continui să citesc despre vin și să “citesc” din diverse sticle de vin de câte ori am ocazia. Și cum vinul vorbește mai bine în compania gastronomică potrivită, am încercat și câteva cursuri de gătit, moment în care l-am întâlnit pe Chef Cristian Gherghe și mi-am dat seama că putem construi ceva frumos.